Workshops

Workshops Hartcoherentie bij Centrum de Rond Groningen

Hart ♥ Coherentie Workshop

HearthMath USA heeft biofeedback software ontwikkeld waarmee je het effect van een gelijkmatige ademhaling kunt zien op jouw hartritme, de ‘coherentie’ daarvan. Wat is dat ‘coherentie’? Coherent betekent samenhangend, in balans. Door een gelijkmatige ademhaling komen in jouw lichaam het inspannende en het ontspannende systeem in balans. Dit heeft effect op het functioneren van jouw brein. Hoe meer in balans, hoe meer overzicht over situaties. In deze workshop wordt dit uitgelegd en kun je oefenen met laptops. Je kunt de laptops daarna huren om in de thuissituatie te oefenen.

meer informatie

Workshop oktober '21

Datum
zo 17 okt '21
Bijdrage
€ 95
Locatie
Psychologiepraktijk Flonker, Schumanstraat 38, Groningen
Aanmelden
Workshop awakening the illuminated heart door centrum de rond groningen

Awakening ♥ the Illuminated Heart

“Uit je hoofd, in je hart”. Een kreet die we vaak horen. Makkelijk gezegd. Maar hoe doe je dat? En wat gebeurt er op dat moment fysiek? De kracht van deze 4-daagse workshop is dat precies dat wordt uitgelegd en dat je daarmee oefent in meditaties. Sinds de jaren 80 heeft Drunvalo Melchizedek (USA) deze methode zoetjesaan verfijnd. Eind jaren 90 mocht ik dit zelf ervaren en ik ben heel blij dit door te mogen geven nu sinds 2012.

meer informatie

Workshop september '21

Datum
vr 17 sep '21 t/m ma 20 sep '21
Bijdrage
€ 555 early bird € 444
Locatie
Boeddhistisch Centrum Groningen
Aanmelden
Register (in english)

Workshop september '22

Datum
vr 16 sep '22 t/m ma 19 sep '22
Bijdrage
€ 555 early bird € 444
Locatie
Het Boshuis Stouwdreef 1 Breda
Aanmelden
Register (in english)
werken met de beelden in je hart

Heart ♥ Imagery

Leer hoe je kunt werken met de beelden uit je hart, en met je verbeelding. De meditatie oefeningen in deze workshop helpen je te komen tot heling en emotionele helderheid. Je wordt teruggeleid naar je aangeboren en natuurlijke manier van horen, weten, zien en voelen. Zoals je dat als kind gewoon nog had. En: niet onbelangrijk, ervaar ‘mind over matter’. Iedere cel van jouw lichaam ‘luistert’ naar je. Mooi om daarmee te leren werken.

meer informatie

Workshop januari '22

Datum
za 01 jan '22
Bijdrage
Nog niet bekend
Locatie
Nog niet bekend
Aanmelden