Centrum de Rond - Nieuwe tijds Psychotherapie Centrum


Cristal Bed healing
Wat is Christal Bed Healing?

Het concept 'Christal Bed Healing' is doorgegeven aan John of God. John of God werkt als medium in de Casa Dom Inacio in Abadiania Brazilie. In de Casa is een 'Christal Bath' een van de belangrijke interventies.
Een sessie met het Christal Bed balanceert en vitaliseert de chakra's en 'schoont' de energie.

Het Christal bed bestaat uit 7 lampen in de kleuren van de chakra's. Deze lampen schijnen intermittent door Vogel-geslepen kristallen. Elk kristal is geslepen in een geometrie passend bij de frequentie van een specifiek chakra. Ook de kleur heeft de frequentie van dat chakra.
De kristallen zijn afkomstig uit de mijnen van Garimbo de Our. In deze regio worden ook goud, amethist en vele andere edelstenen en kwarts gevonden. Deze bodem heeft een bijzondere helende energie.

   

Ieder die een Christal Bed heeft mee mogen nemen uit Brazilië, heeft daarvoor toestemming van de spirits van de Casa gekregen. Hierdoor is er een energetische 'lineage' met deze spirits. De spirits zullen de sessie ondersteunen.


Wat houdt een sessie in?

De sessie wordt ingeleid door Jacqueline met een meditatie waarin ze de spirits van de Casa om ondersteuning vraagt.

Zij heeft in de ruimte enkele grote kristallen staan uit de prive collectie van John of God. Door deze kristallen is de ruimte direct verbonden met de energie van de Casa.

De sessie mag zolang duren als je lichaam toestaat. Tijdens de sessie kan gekozen worden voor stilte of voor ondersteunende muziek.
De sessie wordt afgerond met dankzegging aan de spirits (waarvan Moeder Maria en Augusto hebben laten weten Jacqueline te willen ondersteunen). Desgewenst kun je nog even naliggen op een relaxstoel om de energieën te integreren of om een nagesprekje te voeren over je ervaringen.


Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de sessie. Richtprijs is 1 euro per minuut.


Wie is John of God?

Het levensverhaal van John of God, een "full trance medium", is verkrijgbaar in het Nederlands. Ik mocht hem in oktober 2015 ontmoeten in Abadiania. John of God is niet zijn geboortenaam.

"I do not heal anyone. The one who heals is God, who within His infinite goodness allows the Entities to use me as a tool, providing healing and consolation to my brothers and sisters. I am truly only an instrument in His divine hands..."

John of God

Al meer dan 50 jaar is Joao Teixeira de Faria of John of God bekend in Brazilië vanwege zijn bijzondere genezingen. Zijn bekendheid werd wereldwijd door de getuigenissen van Oprah Winfrey en Wayne Dyer. Hij claimde genezen te zijn van leukemie door de healing van John of God. Zie deze video's:

       interview met Oprah Winfrey
       interview met Wayne Dyer

John of God is inmiddels in de 70. Nog steeds komt hij drie dagen per week naar de Casa, waar honderden mensen uit de hele wereld gekleed in het wit hem bezoeken. Er werken vele spirits via hem voor de gratis healingen. De Casa kent een strakke organisatie, alles loopt op rolletjes. Bijzonder om mee te maken.

Wilt u meer weten?

Graag deel ik mijn ervaringen in thema-bijeenkomsten. Tijdens die thema-bijeenkomsten kan de dvd 'Healing' bekeken worden (65 minuten).

Heeft u belangstelling hiervoor: neem contact op met me op via info@centrumderond.nl.Gewijzigd op 06-05-2016