Centrum de Rond - Nieuwe tijds Psychotherapie Centrum


Access Bars healing
Wat houdt een 'Access Bars' sessie precies in?

'Access Bars' is een term die gebezigd wordt door de Amerikaanse ontwikkelaars van deze methode. Er zijn 32 punten op je hoofd verbonden met energetische banen. Hiervan wordt wordt dat die alle lading bevatten van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties. Deze zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven.

    

Door zachte aanraking van deze punten gaan deze energetische banen stromen en worden de blokkades, de vastzittende energieën afgevoerd.

Tijdens een sessie lig je op een massagetafel met de therapeut achter je, die achtereenvolgens alle 32 punten een tijdlang zachtjes aanraakt. Een sessie kan duren van 60-75 minuten.


Wat is de achtergrond van deze methode?

Gary Douglas, grondlegger van Access Consciousness®, bereikte ruim 20 jaar geleden een punt in zijn leven waar het leven niet meer voor hem werkte. Na een jarenlange zoektocht naar de zin van het leven, bereikte hij een breekpunt en stelde vragen aan 'het universum'.

Hierdoor ontwikkelden zich zijn mediamieke gaven. Hij ontving mediamiek de informatie over deze 32 punten.

    

Naast informatie over deze punten, kreeg hij een aantal mantra's en 'clearing statements' door, die gebruikt kunnen worden om de energie te zuiveren. Meer lezen hierover: http://www.accessconsciousness.com/
Zie ook een video op Youtube.


Wat vond een neurowetenschapper over de effecten van deze methode?

Zie hiervoor de volgende video op Youtube.


Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de sessie en zijn exclusief 21 % BTW. Richtprijs is € 1 per minuut.Gewijzigd op 07-01-2016